ALA-KöNNI-KANSANMUSIIKKILINJA

4.9.2017 - 18.5.2018


Opiskele kansanmusiikkia inspiroivassa ympäristössä Kaustisella! Tule opiskelemaan yhtyesoittoa, laulua, tanssia, säveltämistä, sovittamista ja soitinrakennnusta sekä käytännönläheisiä tietoaineita suomalaisen kansanmusiikin historiasta maailman eri musiikkikulttuureihin. Opintoihin sisältyy paljon erilaisia esiintymisiä, joten keikkakokemusta tulee runsaasti.

Opintoihin voivat hakeutua kansanmusiikista kiinnostuneet henkilöt iästä ja musiikillisesta pohjakoulutuksesta riippumatta. Tärkeintä on innostus ja tekemisen palo! Halu viettää hetki poissa työelämän paineista ja keskittyä musiikkiin on loistava syy hakeutua Ala-Könni-kansanmusiikkilinjalle. Opintolinja on myös tehokas ponnahduslauta alan jatko-opintoihin tai monipuolinen täydennyskoulutus musiikin parissa työskenteleville. Klassisen musiikin taitajat tai pop/rock-artistit ovat saaneet uutta inspiraatiota musiikiin ja uralleen kansanmusiikin opiskelusta. Opettajina linjalla toimivat kansanmusiikin rautaiset osaajat, mm. Tallari yhtyeen muusikot sekä Arto Järvelä, Timo Ala-Kotila, Mauno Järvelä ja Antti Paalanen.


Hinnat
65 €/ma-pe opetus
87 €/ma-pe opetus, lounas ja päiväkahvi
130 €/ma-pe opetus, kaikki ruuat ja majoitus 2hh opiskelija-asuntolassa

Opiskelu on päätoimista ja oikeuttaa opintotukeen (Kela). Ehdot täyttävät opiskelijat voivat anoa Opistolta opintoseteliä. Lisätietoja opintosetelistä

Huom! Kansanopistovuosi antaa ammatilliseen peruskoulutukseen hakeutuvalle yhteishaussa kuusi (6) lisäpistettä. Hänellä myös säilyy kahdeksan (8) valintapistettä, mikäli hänellä ei ole voimassaolevaa koulutuspaikkaa ammatillisessa tai lukiokoulutuksessa. (VnA 1047/2012 ja OKM A 4/2013.)


Haku suoraan Opistolle 29.7.2017 mennessä hakulomakkeella. Liitä hakemukseesi kopiot koulu- ja työtodistuksistasi sekä tulosta ja allekirjoita hakemus ja postita se meille.

Tutustu Akon opintoihin esimerkkiviikon pohjalta. Akolaiset ovat osallistuneet myös Kansanmusiikki-instituutin järjestämään periodiopetukseen, tästä näet kevään 2015 opintoperiodin ohjelman.

Kysy lisää opinnoista, p. 0400 902087.