Kurssit


Akupainantaa arkivaivoihin
10.-11.11.2017
Kurssilla tutustustaan kiinalaisen lääketieteen perusperiaatteisiin sekä opetellaan löytämään ja käsittelemään sormin akupisteitä, joilla voi helpottaa tavallisia vaivoja.
Hieronnan peruskurssi
24.-25.11.2017
Kurssilla opiskellaan hieronnan perusteita, kuten perusotteita, perusanatomiaa hieronnan näkökulmasta sekä hieronnan fysiologisia vaikutuksia.
Urheilijan lihashuolto -kurssikokonaisuus
1.12.2017-14.4.2018
Urheilijan lihashuolto-kurssikokonaisuudessa syvennytään hierojan erikoisammattitutkinnonosaan ”Urheilijan lihashuollon” sisältöihin. Kurssikokonaisuus mahdollistaa kyseisen aiheen näyttötutkinnon suorittamisen.
Kurssikokonaisuus on tarkoitettu hierojan ammattitutkinnon suorittaneille.
Tontunteko -kurssi
8.-9.12.2017
Tontunteko-kurssilla tehdään 40−75 cm kokoinen tonttu. Tontulle voidaan tehdä rautalankarunkoinen vartalo tai täytetty vartalo nappinivelillä (molemmissa tontun raajat liikkuvat). Kurssilla työstetään ja maalataan tontun kasvovalut.
Kuivakuppauskurssi
15.-16.12.2017
Kuivakuppauksessa öljytyllä iholla liu'utetaan kumisia imukuppeja ja alipaine saa aineenvaihdunnan vilkastumaan. Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille, aiempaa ennakko-osaamista ei vaadita.
Kurssilaiset osallistuvat voivat ostaa imukuppeja kouluttajalta hintaan 32 euroa (4 kpl setti).
Kuumakivihieronnan kurssi
26.-27.1.2018
Kurssilla opetellaan koko kehon rentouttava kuumakivihieronta, kivien ja lämmityskattilan käyttöä ja huoltoa, hoidon vasta-aineita sekä hyötyjä sekä saadaan tietoa kuumakivihieronnasta hoitomuotona. Opetus painottuu käytännön harjoitteluun.
Kurssi ei vaadi ennakko-osaamista. Kurssi antaa valmiudet läheisten hoitamiseen, mutta myös ammatilliseen hoitamiseen.
Vyöhyketerapian peruskurssi
16.-17.2.2018
Vyöhyketerapian peruskurssilla tutustutaan kehon energiavyöhykkeisiin ja heijastealueisiin sekä opetellaan painanta- ja hierontamenetelmiä, joiden avulla voi hoitaa itseä ja toisia.
Intialaisen päähieronnan kurssi
2.-3.3.2018
Intensiivikurssin aikana pääset tutustumaan päähieronnan rauhoittaviin ja hyvinvointia lisääviin vaikutuksiin, hoidon perusteisiin, historiaan sekä suosituksiin ja kontraindikaatioihin. Opit hoidon perusliikkeet runsaan pariharjoittelun myötä.
Kurssi sopii ammatilliseksi lisäkoulutukseksi, mutta myös harrastustavoitteisesti opiskeleville.
Joogahieronnan kurssi
23.-24.3.2018
Joogahieronta sisältää thai-hieronnan painalluksia ja venytyksiä sekä hiukan klassista hierontaa.
Luonnonkasveista lautaselle ja lääkkeeksi
4.-5.5.2018
Kurssilla tutustustaan kotipihalta ja lähimetsistä löytyviin luonnonkasveihin sekä joihinkin puutarhakasveihin, joita voi käyttää ruoanlaitossa tai oman terveyden hoitamisessa. Laitamme myös yhdessä ruokaa ulkoa kerätyistä kasveista.
Anatomian perusteet
18.-19.5.2018
Kurssi sopii kaikille anatomiasta kiinnostuneille. Erityistä hyötyä kurssista on hyvinvointi- ja terveysalasta kiinnostuneille tai ammattilaisille. Kurssia suositellaan hierojan valmistavaan koulutukseen, personal trainer-koulutukseen tai kaustislaiseen jäsenkorjauskoulutukseen hakeville.
Yrttinyyttihieronnan kurssi
25.-26.5.2018
Yrttinyyttihieronta perustuu thaimaalaiseen hoitoperinteeseen. Hoito tehdään höyryssä kuumennetuilla yrttinyyteillä. Kurssilla tutustutaan yrittinyyttihieronnan perusteisiin teoriassa ja käytännössä. Kurssilla opetellaan koko kehon hieronta yrttinyyteillä sekä nyyteillä ja öljyllä.

Kurssi sopii ammatilliseksi lisäkoulutukseksi, mutta myös harrastustavoitteisesti opiskeleville.