Kurssit


Hoida ihoasi - tee omat voiteesi
8.-9.9.2017
Kurssilla perehdytään kasvien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin ja muihin voiteiden teossa käytettäviin aineksiin sekä salvojen valmistamiseen käytännössä.
Työpaikkaohjaaja- ja arvioijakoulutus
29.09.2017
Työpaikkaohjaaja- ja arvioijakoulutus järjestetään kolmena lähipäivänä. Lähipäivät ovat perjantaisin 29.9.2017, 10.11.2017 ja 19.1.2018.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka opastavat, ohjaavat ja arvioivat työpaikalle tulevia ammatillista tutkintoa suorittavia opiskelijoita. Tarpeen mukaan voit myös osallistua yksittäisiin koulutuspäiviin.
Maallikkokoulu
6.-7.10.2017
Maallikkokoulun tarkoitus on syventyä Raamatun sanaan ja kristilliseen uskoon. Maallikkokoulu pyrkii varustamaan kristittyjä, jotta he voivat kertoa evankeliumia kodissaan ja arjen keskellä

Ensimmäinen kokoontuminen on perjantaina ja lauantaina 6.-7.10.2017. Koulutus kestää kaksi vuotta.
Opetusta on yhteensä 15 viikonloppuna. Kurssiviikonloppuna opetusta on noin 10 tuntia kahtena päivänä.

Maallikkokoulu on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat vahvistua uskossa sekä syventyä Raamatun sanaan ja kristilliseen uskoon.
Intialainen päähieronta öljyllä
13.-14.10.2017
Intialainen päähieronta öljyllä on hemmotteluhoito, joka tehdään hoitopöydällä. Hoito perustuu istuen tehtävään intialaiseen päähierontaan, joten sen tekniikkaa on hyvä osata. Hoidossa käsitellään selkä, hartiat, niska, pää ja kasvot sekä jalat polvesta alaspäin.
Myofaskian peruskurssi: Lonkka ja lantio
20.-21.10.2017
Opi ymmärtämään lonkan ja lantion liikettä, ja kuinka myofaskian kireydet vaikuttavat niihin. Kurssilla opit syy-seuraussuhteita, miten ne muodostavat erilaisia ongelmia lonkan alueelle, lukemaan kehoa sekä kädentaitoja, joilla voit vapauttaa kireyksiä ja helpottaa lonkan alueen ja sitä kautta koko kehon toimintaa. Teoriatiedon lisäksi kurssi sisältää runsaasti käytännön harjoittelua parin kanssa.
Akupainantaa arkivaivoihin
10.-11.11.2017
Kurssilla tutustustaan kiinalaisen lääketieteen perusperiaatteisiin sekä opetellaan löytämään ja käsittelemään sormin akupisteitä, joilla voi helpottaa tavallisia vaivoja.
Hieronnan peruskurssi
24.-25.11.2017
Kurssilla opiskellaan hieronnan perusteita, kuten perusotteita, perusanatomiaa hieronnan näkökulmasta sekä hieronnan fysiologisia vaikutuksia.
Urheilijan lihashuolto -kurssikokonaisuus
1.12.2017-14.4.2018
Urheilijan lihashuolto-kurssikokonaisuudessa syvennytään hierojan erikoisammattitutkinnonosaan ”Urheilijan lihashuollon” sisältöihin. Kurssikokonaisuus mahdollistaa kyseisen aiheen näyttötutkinnon suorittamisen.
Kurssikokonaisuus on tarkoitettu hierojan ammattitutkinnon suorittaneille.
Kuivakuppauskurssi
15.-16.12.2017
Kuivakuppauksessa öljytyllä iholla liu'utetaan kumisia imukuppeja ja alipaine saa aineenvaihdunnan vilkastumaan. Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille, aiempaa ennakko-osaamista ei vaadita.
Kurssilaiset osallistuvat voivat ostaa imukuppeja kouluttajalta hintaan 32 euroa (4 kpl setti).
Kuumakivihieronnan kurssi
26.-27.1.2018
Kurssilla opetellaan koko kehon rentouttava kuumakivihieronta, kivien ja lämmityskattilan käyttöä ja huoltoa, hoidon vasta-aineita sekä hyötyjä sekä saadaan tietoa kuumakivihieronnasta hoitomuotona. Opetus painottuu käytännön harjoitteluun.
Kurssi ei vaadi ennakko-osaamista. Kurssi antaa valmiudet läheisten hoitamiseen, mutta myös ammatilliseen hoitamiseen.
Joogahieronnan kurssi
23.-24.2.2018
Joogahieronta sisältää thai-hieronnan painalluksia ja venytyksiä sekä hiukan klassista hierontaa.
Kurssi sopii ammatilliseksi lisäkoulutukseksi, mutta myös harrastustavoitteisesti opiskeleville.
Intialaisen päähieronnan kurssi
2.-3.3.2018
Intensiivikurssin aikana pääset tutustumaan päähieronnan rauhoittaviin ja hyvinvointia lisääviin vaikutuksiin, hoidon perusteisiin, historiaan sekä suosituksiin ja kontraindikaatioihin. Opit hoidon perusliikkeet runsaan pariharjoittelun myötä.
Kurssi sopii ammatilliseksi lisäkoulutukseksi, mutta myös harrastustavoitteisesti opiskeleville.
Luonnonkasveista lautaselle ja lääkkeeksi
4.-5.5.2018
Kurssilla tutustustaan kotipihalta ja lähimetsistä löytyviin luonnonkasveihin sekä joihinkin puutarhakasveihin, joita voi käyttää ruoanlaitossa tai oman terveyden hoitamisessa. Laitamme myös yhdessä ruokaa ulkoa kerätyistä kasveista.
Yrttinyyttihieronnan kurssi
25.-26.5.2018
Yrttinyyttihieronta perustuu thaimaalaiseen hoitoperinteeseen. Hoito tehdään höyryssä kuumennetuilla yrttinyyteillä. Kurssilla tutustutaan yrittinyyttihieronnan perusteisiin teoriassa ja käytännössä. Kurssilla opetellaan koko kehon hieronta yrttinyyteillä sekä nyyteillä ja öljyllä.

Kurssi sopii ammatilliseksi lisäkoulutukseksi, mutta myös harrastustavoitteisesti opiskeleville.