Kurssit


Joogahieronnan kurssi
23.-24.3.2018
Joogahieronta sisältää thai-hieronnan painalluksia ja venytyksiä sekä hiukan klassista hierontaa.
Mindfulness -kurssi
6.-7.4.2018
Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat aktiivisesti pysähtyä oman hyvinvointinsa äärelle ja ovat kiinnostuneita mindfulnessista eli hyväksyvästä tietoisesta läsnäolosta.

Jumalanpalveluselämä
6.-7.4.2018
Kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat ymmärtää jumalanpalvelusta, sen merkitystä ja osia sekä peilata omaa osallistumistaan jumalanpalveluselämään.
Hieronnan jatkokurssi
27.-28.4.2018
Kurssilla syvennetään peruskurssin tiedollisia ja taidollisia valmiuksia.
Hygieniapassikoulutus ja -testi
03.05.2018
Hygieniapassitestiin valmistaudutaan tutustumalla etukäteen kurssimateriaaliin: www.evira.fi/elintarvikkeet/hygieniapassi sekä osallistumalla koulutukseen.
Kristitty koti ja perhe
4.-5.5.2018
Kurssilla pohditaan, miten perheissä voidaan elää kristillistä elämää monien ajan haasteiden keskellä. Kurssilla kohdataan elämän rikkinäisyys ja opitaan löytämään apua ja tukea saatavilla olevista palveluista ja uskosta.
Anatomian perusteet
18.-19.5.2018
Kurssi sopii kaikille anatomiasta kiinnostuneille. Erityistä hyötyä kurssista on hyvinvointi- ja terveysalasta kiinnostuneille tai ammattilaisille. Kurssia suositellaan hierojan valmistavaan koulutukseen, personal trainer-koulutukseen tai kaustislaiseen jäsenkorjauskoulutukseen hakeville.
Luonnonkasveista lautaselle ja lääkkeeksi
25.-26.5.2018
Kurssilla tutustustaan kotipihalta ja lähimetsistä löytyviin luonnonkasveihin sekä joihinkin puutarhakasveihin, joita voi käyttää ruoanlaitossa tai oman terveyden hoitamisessa. Laitamme myös yhdessä ruokaa ulkoa kerätyistä kasveista.
Yrttinyyttihieronnan kurssi
25.-26.5.2018
Yrttinyyttihieronta perustuu thaimaalaiseen hoitoperinteeseen. Hoito tehdään höyryssä kuumennetuilla yrttinyyteillä. Kurssilla tutustutaan yrittinyyttihieronnan perusteisiin teoriassa ja käytännössä. Kurssilla opetellaan koko kehon hieronta yrttinyyteillä sekä nyyteillä ja öljyllä.

Kurssi sopii ammatilliseksi lisäkoulutukseksi, mutta myös harrastustavoitteisesti opiskeleville.
Kuivakuppauskurssi
1.-2.6.2018
Kuivakuppauksessa öljytyllä iholla liu'utetaan kumisia imukuppeja ja alipaine saa aineenvaihdunnan vilkastumaan. Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille, aiempaa ennakko-osaamista ei vaadita.
Kurssilaiset osallistuvat voivat ostaa imukuppeja kouluttajalta hintaan 32 euroa (4 kpl setti).


Näppärikurssi 2018
4.-8.6.2018
Kurssilla oppia saavat viulistit, tämmääjät (eli pianistit ja harmonin soittajat), basistit, sellistit, altistit, haitaristit ja kitaristit, kanteleen soittajat sekä puhallinsoittajat. Jokaiselle puhaltimelle ei taata omaa opettajaa, vaan puhallinsoittimet integroidaan muiden soittimien ryhmään. Opettajakunta on pääosin jousi- ja säestyssoitinorientoitunutta, mutta myös puhallinsoitinten erikoisosaajia on myös mukana.
Viikon aikana opetusta on sekä tasoryhmissä että yhteisharjoituksissa. Opetus on ryhmäopetusta.
Opettajina toimivat maan parhaat näppäriopettajat Sisuki-menetelmän kehittäjän Mauno Järvelän johdolla

Näppärikurssin opetuksen hinta on 145 €/oppilas, sisaralennus 50 %.
Mindfulness -kurssi (retriitti)
26.-28.6.2018
Kesän mindfulness-retriitti on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat aktiivisesti pysähtyä oman hyvinvointinsa äärelle. Retriitti ei edellytä aiempaa kokemusta mindfulnessista ja harjoituksia voi tehdä itselle sopivalla tavalla
Yksinlaulukurssi
21.-26.7.2018
Suosittu yksinlaulukurssi huippuopettajien johdolla!
Intialainen päähieronta öljyllä
24.-25.8.2018
Intialainen päähieronta öljyllä on hemmotteluhoito, joka tehdään hoitopöydällä. Hoito perustuu istuen tehtävään intialaiseen päähierontaan, joten sen tekniikkaa on hyvä osata. Hoidossa käsitellään selkä, hartiat, niska, pää ja kasvot sekä jalat polvesta alaspäin.
Kristillinen moraali
5.-6.10.2018
Kurssille ovat tervetulleita kaikki oman uskonelämän syventämisestä ja sielunhoidosta kiinnostuneet.
Kuumakivihieronnan kurssi
26.-27.10.2018
Kurssille ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Kurssi ei vaadi ennakko-osaamista. Kurssi antaa valmiudet läheisten hoitamiseen, mutta myös ammatilliseen hoitamiseen.
Intialaisen päähieronnan kurssi
9.-10.11.2018
Intensiivikurssin aikana pääset tutustumaan päähieronnan rauhoittaviin ja hyvinvointia lisääviin vaikutuksiin, hoidon perusteisiin, historiaan sekä suosituksiin ja kontraindikaatioihin. Opit hoidon perusliikkeet runsaan pariharjoittelun myötä.
Kurssi sopii ammatilliseksi lisäkoulutukseksi, mutta myös harrastustavoitteisesti opiskeleville.
Hunaja- ja suklaahieronnan kurssi
16.-17.11.2018
Kurssille voivat osallistua kaikki hunaja- ja/tai suklaahieronnasta kiinnostuneet. Kurssi sopii ammatilliseksi lisäkoulutukseksi, mutta myös harrastustavoitteisesti opiskeleville.
Keski-Pohjanmaan kirkkohistoriaa
7.-8.12.2018
Kurssilla käydään läpi alueen yleistä historiaa, pyhien ihmisten muistoa, kirkollisia kirjoja, hautausmaita, hengellisiä liikkeitä ja herätysliikkeitä, kirkon viranhaltijoita sekä heidän toimintaansa.
Kuivakuppauskurssi
14.-15.12.2018
Kurssille ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Kurssi soveltuu myös terveysalan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita hyödyntämään kuivakuppausta omassa työssään. Kurssi ei vaadi ennakko-osaamista.