Kurssit

Kursseillamme osallistujat voivat kartuttaa tietoa ja taitoa useilla eri aloilla, joita ovat esimerkiksi:

- kuvataide: öljyväri-, grafiikka- ja akvarellimaalaus…
- hyvinvointi- ja terveys: hieronta, vyöhyketerapia, lymfaterapia…
- musiikki: laulukurssit, kansanmusiikki…

Kursseille osallistuminen auttaa myös jatko-opiskelupaikan valinnassa ja haussa.


_______________________________________________________________________________________

Taidekasvatus varhaiskasvatuksessa
6.-7.10.2016
Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita taiteesta ja sen käyttämisestä lapsen hyvinvoinnin ja kasvun tukena.
Lymfaterapian peruskurssi
7.-8.10.2016
Kurssin tavoitteena on antaa sellaisia tiedollisia ja taidollisia valmiuksia, että kurssilainen tietää lymfahoidon hyödyt sekä ymmärtää lymfakierron merkityksen hoitotyössä. Opetus sisältää teoriaa ja käytännön harjoituksia.
Valokuvauskurssi
17.-21.10.2016
Kurssilla käydään läpi valokuvauksen perusasioita. Perehdytään kameran ominaisuuksiin ja oman kameran säätöihin.
Käsityöretriitti
11.-12.11.2016
Tule mukaan rentoutumaan ja ”lataamaan akkuja” käsitöiden pariin. Jätämme arjen kiireet sekä stressin taaksemme ja heittäydymme käsillä tekemisen maailmaan. Nautimme rennolla otteella käsitöiden voimaannuttavasta ja rentouttavasta vaikutuksesta.
Hieronnan peruskurssi
11.-12.11.2016
Kurssilla opiskellaan hieronnan perusteita, kuten perusotteita, perusanatomiaa hieronnan näkökulmasta sekä hieronnan fysiologisia vaikutuksia.
Israel-kurssi: Pyhiinvaellus
11.-12.11.2016
Pyhiinvaellus-teemaisella Israel-kurssilla tutustutaan Raamatun tapahtumien historiallisuuteen, arkeologiaan, maantieteeseen sekä historiankirjoitukseen. Kurssilla käsitellään pyhiinvaellukseen liittyviä teemoja: muukalaisena maailmassa, kuolema kristityn kotiinpaluuna sekä pyhiinvaellusseurue pienenä seurakuntana. Lisäksi kurssilla käydään läpi keskiajan pyhiinvaelluksia. Kurssilla pyrimme ymmärtämään, miten Raamatun sanoma koetaan kokonaisvaltaisesti ja syvästi.
#Hastag sentään!
23.-24.11.2016
Erityistä huomiota koulutuksessa kiinnitetään kasvatus- ja rippikoulutyöhön.
Koulutuksessa on mahdollisuus reflektioon ja keskusteluun, jossa voi tavata ja verkostoitua eri kasvatustehtävissä ja –aloilla toimivien kanssa.
Vyöhyketerapian peruskurssi
25.-26.11.2016
Vyöhyketerapian peruskurssilla tutustutaan kehon energiavyöhykkeisiin ja heijastealueisiin sekä opetellaan painanta- ja hierontamenetelmiä, joiden avulla voi hoitaa itseä ja toisia.
Raamattu avautuu Israelissa
25.-26.11.2016
Raamattu avautuu Israelissa-teemaisella Israel-kurssilla tutustutaan raamatullisiin kohteisiin: pyhiin paikkoihin Jerusalemin vanhassa kaupungissa, Jeesuksen elämän keskeisiin paikkoihin, kuten Getsemaneen ja Golgataan sekä muualla Israelissa.
Joululahjat valmiiksi
9.-10.12.2016
Tule mukaan mukavaan seuraan valmistamaan itse tehtyjä lahjoja, kuten koruja, pieniä käyttöesineitä ja jouluisia valoja.
Liikkuva kuva ja video: Pieniä tarinoita
9.-10.12.2016
Kurssilla tutustutaan videokuvaukseen ja kuvakerrontaan. Kurssilla suunnitellaan ja kuvataan video omalla digikameralla. Kuvamateriaalia muokataan tarinaksi ja video työstetään tietokoneella.
Myofaskian jatkokurssi: ylävartalo
9.-10.12.2016
Koulutuksessa jatketaan tutustumista faskian merkitykseen osana myofaskiaa ja kehon liikettä. Teoriatiedon lisäksi koulutus sisältää runsaasti käytännön harjoittelua parin kanssa. Kurssilla keskitytään erityisesti ylävartalon käsittelyyn.
Mindfulness -kurssi
21.-22.4.2017
Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat aktiivisesti pysähtyä oman hyvinvointinsa äärelle ja ovat kiinnostuneita mindfulnessista eli hyväksyvästä tietoisesta läsnäolosta