FESTARINäPPäRIKURSSI

Tervetuloa Festarinäppärikurssille Kaustiselle 6.7. – 8.7.2015

Kurssilla kerrataan Kaustisen, Keravan ja Sommelon Näppärikursseilla harjoitettua ohjelmaa. Festarinäppärikurssille ja esiintymisiin osallistuminen edellyttää osallistumista jollekin em. kursseista.

Näppäreiden pääesiintymiset ovat Mukulamatineassa tiistaina klo 17 ja juhlapihan näppärikonsertissa keskiviikkona klo 13. Perinteisesti Näppärit osallistuvat myös kaustislaiseen aloitukseen maanantaina.

Kurssin hinta on 35€/perhe. Hintaan sisältyy opetus, koko viikon Pelimannikortti osallistujalle sekä huoltajakortti v. 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten huoltajalle lasten esiintymispäiviksi (enintään 1 huoltajakortti/perhe). Pelimannikortin ja huoltajakortin saat maanantaina klo 12-14 Kalliopaviljongilta vahvistaessasi osallistumisesi kurssille ja viikon esiintymisiin.

Ilmoittautuminen on päättynyt 30.6.2015

Jos olet osallistunut Kaustisen näppärikurssille tänä kesänä, ilmoittautumisessa riittävät pelkät nimitiedot (kurssilainen ja huoltaja).
Muilla paikkakunnilla näppärikurssilla olleilta tarvitaan tarkemmat tiedot. Nimitietojen lisäksi on ilmoitettava myös syntymäaika, osoitetiedot, huoltajan nimi ja puhelinnumero sekä mitä soitinta soitat.

Kurssin ohjelma
Festivaalitiedote näppäriesiintyjille