Ajankohtaista

Näyttöhieronnat PERUTTUJulkaistu 03.03.2021
Vuoden alusta olemme osa Seurakuntaopistoa - virallisesti 1.1.2021Julkaistu 30.12.2020
Tervetuloa osaksi Kaustisen Evankelisen Opiston ja Seurakuntaopiston integraatiota ja uudistuvia toimintaprosessejamme! Integraation myötä uudistuksen kohteena ovat niin palveluprosessimme kuin myös viestintäkanavat. Kaustisen Evankelisen Opiston sivut (www.kaustisenopisto.fi) tulevat jatkossakin palvelemaan käyttäjiään niin koulutuksien, lyhytkurssien, majoituksen kuin tilapalvelujenkin osalta, kunnes kevään aikana tulemme asteittain siirtymään Seurakuntaopiston ylläpitämien sivustojen alle (www.seurakuntaopisto.fi).

Jotta pystymme palvelemaan käyttäjiämme jo tässä vaiheessa entistäkin laajemmin ja monipuolisemmin, linkitämme Kaustisen Opiston tarjoamia palveluita myös Seurakuntaopiston sivuston kautta. Tämä on täysin turvallista ja teemme sen, jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa löytää haluamasi tieto toimintaamme liittyen.

Listasimme yleisimmät kysymykset palvelumme käyttäjiltä ja vastaukset niihin.
Näiden vinkkien avulla saat parhaan hyödyn irti uudistusprosessistamme.Haluan kouluttautua uuteen ammattiin, kuinka löydän itselleni sopivan koulutuksen?

Kaustisen Evankelisen Opiston nykyisiltä sivuilta löydät kampuksellamme tällä hetkellä toteutettavat koulutukset. Voit myös jo nyt tutustua ja navigoida sivustomme kautta Seurakuntaopiston sivustoille ja löytää sieltä kattavamman koulutustarjonnan omiin koulutustarpeisiisi. Lisäksi voit aina jättää palveluumme viestin tai ottaa yhteyttä puhelimitse.

Laita viestiä tai soita:

toimisto(at)kaustisenopisto.fi tai 040 – 090 2087

Palvelemme ja vastaamme mielellämme kaikkiin koulutuksiin ja ammatinvalintaan liittyvissä asioissa.


Ilmoittauduin Kaustisen Evankelisen Opiston järjestämälle lyhytkurssille loppusyksystä ja kurssiviikonloppu on ensi vuonna, mitä minun tulee ottaa huomioon vuoden vaihteessa tapahtuvan integraation myötä?

Kun olet ilmoittautunut kurssille tai koulutukseen ja sinut on valittu, voit tyynen rauhallisesti odottaa, että sinuun ollaan yhteydessä tutun henkilökuntamme puolelta. Kaikki käytännön järjestämiseen liittyvät toimintatavat ja paikka pysyvät kurssituksissamme ennallaan. Se mikä muuttuu, on nimi, muu toiminta ympärillä tapahtuu kuten aina ennenkin.
Kaustisen kampus sijaitsee osoitteessa: Opistontie 30, 69600 Kaustinen, ja olet aina tervetullut meille!


Haluan pitää äitini 50-vuotissyntymäpäivät juhlasalissanne, keneen voin olla yhteydessä?

Ilahduttavaa kuulla, että haluat juhlistaa äitisi tärkeää päivää meillä! Meillä on tilaa, miellyttävä miljöö ja palveleva talonväki vastassasi. Huolimatta poikkeuksellisesta vallitsevasta tilasta, pystymme järjestää ikimuistoiset hetket läheisille ja ystäville turvallisuustoimenpiteet huomioiden.

Ole yhteydessä tila- ja palveluvastaavaamme:

Liina Pukkinen 040 4863 443,
varataan hetki ja pidetään juhlat!


Kuinka löydän teidät somesta?

Vuosi 2021 tulee olemaan muutoksen aikaa opistollamme, mutta pysymme vauhdissa mukana ja nappaamme sinutkin völijyyn, sillä kampus haluaa olla matkassasi, joten ole huoleti, viestimme kyllä! Löydät meidät siis toistaiseksi jatkossakin Kaustisen Opiston nimellä, niin Facebookista, Instagramista kuin Twitteristäkin. Mutta kun ajankohta nimenmuutokselle kohdallamme on edessä, muistamme kyllä sinua.

Silloin tietenkin toivomme, että olet valmiina matkaan mukaan - kohtaamisiin!


Jos jokin vielä jäi mieltä askarruttamaan, ole yhteydessä.
Info välittää viestisi perille!


Soita 040 – 090 2087 ja selvitetään.
Asiat järjestyvät aina parhain päin.


Iloa, valoa ja voimaa vuoteen 2021!

Me,
Kaustisen Kampuksella
Kaustisen Evankelisen Opiston Kannatusyhdistys ry:n SYYSKOKOUSJulkaistu 07.12.2020
Esillä sääntöjen 7 §:n mukaiset asiat.

Pyydetään ystävällisesti ennakkoilmoittautumiset INFOON maanantaina 14.12.2020 klo 14 mennessä, puhelin 040 090 2087

Katso lisätiedot:
www.kaustisenopisto.fi/opisto/hallinto/kannatusyhdistys

Tervetuloa! Johtokunta