KANSANMUSIIKKILINJA

Seuraava koulutukseen voi hakea 2019


Opiskele kansanmusiikkia inspiroivassa ympäristössä Kaustisella! Koulutuksessa opiskellaan yhtyesoittoa, laulua, tanssia, säveltämistä, sovittamista ja soitinrakennnusta sekä käytännönläheisiä tietoaineita suomalaisen kansanmusiikin historiasta. Opintoihin sisältyy paljon erilaisia esiintymisiä, joten keikkakokemusta tulee runsaasti.

Opintoihin voivat hakeutua kansanmusiikista kiinnostuneet henkilöt iästä ja musiikillisesta pohjakoulutuksesta riippumatta. Tärkeintä on innostus ja tekemisen palo! Kansanmusiikkilinja on tehokas ponnahduslauta alan jatko-opintoihin tai monipuolinen täydennyskoulutus musiikin parissa työskenteleville.Opiskelu on päätoimista ja oikeuttaa opintotukeen (Kela). Ehdot täyttävät opiskelijat voivat anoa Opistolta opintoseteliä. Lisätietoja opintosetelistä

Huom! Kansanopistovuosi antaa ammatilliseen peruskoulutukseen hakeutuvalle yhteishaussa kuusi (6) lisäpistettä. Hänellä myös säilyy kahdeksan (8) valintapistettä, mikäli hänellä ei ole voimassaolevaa koulutuspaikkaa ammatillisessa tai lukiokoulutuksessa. (VnA 1047/2012 ja OKM A 4/2013.)


Hakuaikataulusta ilmoitetaan myöhemmin.

Tutustu Akon opintoihin esimerkkiviikon pohjalta. Akolaiset ovat osallistuneet myös Kansanmusiikki-instituutin järjestämään periodiopetukseen, tästä näet kevään 2015 opintoperiodin ohjelman.

Kysy lisää opinnoista, p. 0400 902087.