Kurssit


Kuivakuppauskurssi
25.-26.10.2019
Kurssille ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Kurssi soveltuu myös terveysalan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita hyödyntämään kuivakuppausta omassa työssään. Kurssi ei vaadi ennakko-osaamista.
Hieronnan peruskurssi
25.-26.10.2019
Kurssilla opiskellaan hieronnan perusteita, kuten perusotteita, perusanatomiaa hieronnan näkökulmasta sekä hieronnan fysiologisia vaikutuksia.
Vyöhyketerapia käytännössä
15.-16.11.2019
Vyöhyketerapia käytännössä -kurssilla syvennetään osaamista painanta- ja hierontakäsittelyssä itselle tai toiselle.
Opetus painottuu käytäntöön, ja kurssi soveltuu aloittelijoille ja kertaukseksi.
Vyöhyketerapiasta voi saada apua hormonaalisiin ja autonomisen hermoston toimintahäiriöihin, stressin, jännityksen ja väsymyksen lieventämiseen ja moniin sisäelinten sekä tuki- ja liikuntaelinten vaivojen hoitoon.
Imunestekierron edistäminen (koulutuksen ensimmäinen lähiopetusviikonloppu)
29.-30.11.2019
Imunestekierron edistäminen hieronnan työn tukena. Koulutus on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille.
Opinnot koostuvat 4:stä lähiopetusviikonlopusta sekä itsenäisestä työskentelystä.
Gua Sha -kurssi
13.-14.12.2019
Kurssille ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Kurssi soveltuu myös terveysalan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita hyödyntämään Gua Sha hoitomenetelmää omassa työssään. Kurssi ei vaadi ennakko-osaamista.
Maallikkokoulu
7.2.2020-27.11.2021
Maallikkokoulu alkaa vuoden 2020 alkupuolella. Kokoontumisia on kerran kuussa viikonloppukurssin muodossa (ei kesällä). Ohjelmaan kuuluvat hartaudet, luennot ja keskustelut Kaustisen Evankelisella Opistolla. Opetusta on kahden vuoden aikana yhteensä 15 viikonloppuna. Kurssiviikonloppuna opetusta on kahtena päivänä, yhteensä noin kymmenen tuntia.

Maallikkokoulu on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat vahvistua uskossa sekä syventyä Raamatun sanaan ja kristilliseen uskoon.