Kurssit


Intialainen päähieronta öljyllä
17.-18.5.2019
Intialainen päähieronta öljyllä on hemmotteluhoito, joka tehdään hoitopöydällä. Kurssille voivat osallistua intialaisen päähieronnan kurssille osallistuneet. Kurssi sopii ammatilliseksi lisäkoulutukseksi, mutta myös harrastustavoitteisesti opiskeleville.
Teatteri-ilmaisun alkeet
17.-18.5.2019
Kurssilla tutustutaan monipuolisesti näyttelijäntyöhön ja esiintyjyyteen. Kokeillaan yhdessä erilaisia teatterin tyylejä ja esiintymistapoja, kuten improvisaatiota sekä harjoitellaan esimerkiksi erilaisten roolihahmojen ja pienten esitysten luomista.
Yksinlaulukurssi
8.-13.6.2019
Kurssi sopii kaikille laulun harrastajille, laulua opiskeleville ja laulutaitonsa kehittämisestä kiinnostuneille.
Gregoriaanisen laulun kurssi
6.-7.9.2019
Lisätietoa tulossa pian.
Anatomian perusteet
27.-28.9.2019
Kurssilla perehdytään ihmisen anatomiaan teoriassa ja käytännössä. Kurssilla käydään läpi muun muassa sisäelinjärjestelmien perusasioita sekä tuki- ja liikuntaelimistön rakenteita ja toimintaa.
Vyöhyketerapia vasta-alkajille
4.-5.10.2019
Vyöhyketerapia vasta-alkajille -kurssi on kurkistus vyöhyketerapian teoriaan ja käytäntöön.

Kurssilla tutustutaan vyöhyketerapian energiavyöhykkeisiin ja heijastealueisiin jaloissa ja käsissä sekä opetellaan painanta- ja hierontakäsittelyä, joiden avulla voi hoitaa itseä ja toista. Heijastealueita painelemalla ja hieromalla virkistetään vastaavien elinten toimintaa, verenkiertoa ja imunesteenkiertoa sekä edistetään tervehdyttäviä prosesseja. Halukkaat voivat ilmoittautua myös Vyöhyketerapia käytännössä -kurssille, jolla syvennetään tällä kurssilla opittuja käsittelytaitoja.

Vyöhyketerapiasta voi saada apua hormonaalisiin ja autonomisen hermoston toimintahäiriöihin, stressin, jännityksen ja väsymyksen lieventämiseen ja moniin sisäelinten sekä tuki- ja liikuntaelinten vaivojen hoitoon.
Vyöhyketerapia käytännössä
15.-16.11.2019
Vyöhyketerapia käytännössä -kurssilla syvennetään osaamista painanta- ja hierontakäsittelyssä itselle tai toiselle.
Opetus painottuu käytäntöön, ja kurssi soveltuu aloittelijoille ja kertaukseksi.

Vyöhyketerapiasta voi saada apua hormonaalisiin ja autonomisen hermoston toimintahäiriöihin, stressin, jännityksen ja väsymyksen lieventämiseen ja moniin sisäelinten sekä tuki- ja liikuntaelinten vaivojen hoitoon.