Kurssit


Hartaudenpitäjän kurssi
11.-12.1.2019
Kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat oppia teoriaa ja käytäntöä hartauden suunnittelusta, valmistelusta sekä pitämisestä eri ympäristöissä. Kurssi sopii esimerkiksi seurakunnan työntekijöille, vapaaehtoisille ja aktiiveille sekä niille, jotka haluavat rohkaistua hartaudenpitäjinä.
Käsityöretriitti
25.-26.1.2019
Tule mukaan rentoutumaan ja ”lataamaan akkuja” käsitöiden pariin. Jätämme arjen kiireet sekä stressin taaksemme ja heittäydymme käsillä tekemisen maailmaan. Nautimme rennolla otteella käsitöiden voimaannuttavasta ja rentouttavasta vaikutuksesta.
Intialaisen päähieronnan kurssi
25.-26.1.2019
Kurssi sopii ammatilliseksi lisäkoulutukseksi, mutta myös harrastustavoitteisesti opiskeleville.
Foamroller kurssi
1.-2.2.2019
Fomarullaus eli putkirullaus parantaa verenkiertoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.
Kurssilla opit säätelemään rullauksen voimakkuutta ja löytämään kehoasi parhaiten huoltavat liikkeet.
Lymfaterapian peruskurssi
15.-16.2.2019
Kurssin tavoitteena on antaa sellaisia tiedollisia ja taidollisia valmiuksia, että kurssilainen tietää lymfahoidon hyödyt sekä ymmärtää lymfakierron merkityksen hoitotyössä. Opetus sisältää teoriaa ja käytännön harjoituksia.
Piirtämisen perusteet
8.-9.3.2019
Kurssilla käydään läpi perusvälineistöä ja niillä työskentelyä sekä piirretään mm. asetelmia/kipsipatsaita.
Hieronnan peruskurssi
5.-6.4.2019
Kurssilla opiskellaan hieronnan perusteita, kuten perusotteita, perusanatomiaa hieronnan näkökulmasta sekä hieronnan fysiologisia vaikutuksia.
Yrttinyyttihieronnan kurssi
26.-27.4.2019
Kurssilla tutustutaan yrttinyyttihieronnan perusteisiin teoriassa ja käytännössä. Kurssilla opetellaan koko kehon hieronta yrttinyyteillä sekä nyyteillä ja öljyllä.
Intialainen päähieronta öljyllä
17.-18.5.2019
Intialainen päähieronta öljyllä on hemmotteluhoito, joka tehdään hoitopöydällä. Kurssille voivat osallistua intialaisen päähieronnan kurssille osallistuneet. Kurssi sopii ammatilliseksi lisäkoulutukseksi, mutta myös harrastustavoitteisesti opiskeleville.