Kurssit


Anatomian perusteet
27.-28.9.2019
Kurssilla perehdytään ihmisen anatomiaan teoriassa ja käytännössä. Kurssilla käydään läpi muun muassa sisäelinjärjestelmien perusasioita sekä tuki- ja liikuntaelimistön rakenteita ja toimintaa.
Vyöhyketerapia vasta-alkajille
4.-5.10.2019
Vyöhyketerapia vasta-alkajille -kurssi on kurkistus vyöhyketerapian teoriaan ja käytäntöön.
Kurssilla tutustutaan vyöhyketerapian energiavyöhykkeisiin ja heijastealueisiin jaloissa ja käsissä sekä opetellaan painanta- ja hierontakäsittelyä, joiden avulla voi hoitaa itseä ja toista.


Maallikkokoulu (aloituspäivä ilmoitetaan myöhemmin)
4.10.2019-31.5.2021
Maallikkokoulu alkaa lokakuussa 2019 ja kestää kaksi vuotta. Kokoontumisia on kerran kuussa viikonloppukurssin muodossa(ei kesällä). Ohjelmaan kuuluvat hartaudet, luennot ja keskustelut Kaustisen Evankelisella Opistolla. Opetusta on kahden vuoden aikana yhteensä 15 viikonloppuna. Kurssiviikonloppuna opetusta on kahtena päivänä, yhteensä noin kymmenen tuntia.

Maallikkokoulu on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat vahvistua uskossa sekä syventyä Raamatun sanaan ja kristilliseen uskoon.
Vyöhyketerapia käytännössä
15.-16.11.2019
Vyöhyketerapia käytännössä -kurssilla syvennetään osaamista painanta- ja hierontakäsittelyssä itselle tai toiselle.
Opetus painottuu käytäntöön, ja kurssi soveltuu aloittelijoille ja kertaukseksi.
Vyöhyketerapiasta voi saada apua hormonaalisiin ja autonomisen hermoston toimintahäiriöihin, stressin, jännityksen ja väsymyksen lieventämiseen ja moniin sisäelinten sekä tuki- ja liikuntaelinten vaivojen hoitoon.